A teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:

Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.

A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körömön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.  A polírozót  két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön.  (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)

A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön  eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín  tömbpolírozóval.

Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).

Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.

 

Login Form

Hirdetés

Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műköröm zselé - műkörmözéshez
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Gél lakk minták - BB képek
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm step by step - leírások

Műkörmös városok

Iregszemcsei műkörmösök
Szőkédi műkörmösök
Abasári műkörmösök
Balástyai műkörmösök
Keszthelyi műkörmösök
Akril hatású matrica, Gena lábápolók, Paraffingép, melegítő, Laser BRILL 2011 Divat Színek, Köröm matricák, Sparkling színek, Cover (fedő) porok, Díszítő csipkék, Neon színek, Nail Art Drawer, IBD színes zselé készletek, Katalógus rendelés, Metál színek, Metál Színek, Színes zselé, Decor Collection körömlakk, Crystal hajékszerek, 3D sűrű színes zselék, Chameleon porcelán, EzFlow színes zselé készletek,