A teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:

Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.

A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körömön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.  A polírozót  két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön.  (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)

A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön  eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín  tömbpolírozóval.

Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).

Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.

 

Login Form

Hirdetés

Körömdíszítés - honlap
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm step by step - leírások
Műköröm készítés - tananyag
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörömépítő szakemberek

Műkörmös városok

Csökmői műkörmösök
Tiszalöki műkörmösök
Inárcsi műkörmösök
Lajoskomáromi műkörmösök
Bándi műkörmösök
Crystal Nails alapanyagok, Porcelán próba készletek, THERMO - porcelán, GEL-LAC - Francia színek, Sparkling színek, Plakátok, Porelszívók, Nail Art Drawer, Liquid Crystal Collection körömlakk, French Collection körömlakk, Kaméleon Zselé, Díszítő csipkék, Holoprism Collection körömlakk, New Spring 2009, Porcelán készletek, Elektromos gépek, Köröm matricák, GEL-LAC - Snow Crystal színek, Csiszológép, Diamond Collection körömlakk,