A teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:

Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.

A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körömön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.  A polírozót  két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön.  (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)

A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön  eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín  tömbpolírozóval.

Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).

Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.

 

Login Form

Hirdetés

Műköröm képek - műkörmösöktől
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm zselé - műkörmözéshez
Műköröm 24 - Neked
Műköröm CN - körömdivat
Műkörmök - műkörmösök alkotásai

Műkörmös városok

Ózdi műkörmösök
Porcsalmai műkörmösök
Kisbéri műkörmösök
Környei műkörmösök
Érdi műkörmösök
Decor Collection körömlakk, Sparitual lakkok, Szív Dazzling, Átlátszó építő zselék, Madár toll, Csiszológép, Körömápoló család, Fémeszközök, New Spring 2009, Laser BRILL 2011 Divat Színek, IBD Gelac, Virág, teli Dazzling, Oktató füzet, DVD, IBD zselé rendszer, Sparkling színek, Strassztartók, Kéztámaszok, Crystal Shine System, Francia építő zselék, Gyöngyök,