A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. A császár udvarhölgyei, de még a kiszolgáló személyzet is kifogástalan körmöket viselt, így a napi öltözék, smink és hajviselet mellett a körmök állapotára is rendkívül odafigyeltek. A körmök állapota mindig elárulta a tulajdonosa társadalmi és anyagi helyzetét - igazából ez manapság sincs másként. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe.  Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.

A szintetikus anyagoktól való viszolygás sok igényes hölgyet tartott  távol mégis a manikűr szalonoktól. Mostanra azonban a Japán manikűr eljárás azonban egy olyan különleges kényeztetést kínál ezeknek a vendégeknek is, amit nem csupán kézen, hanem lábon is kiváló, látványos eredménnyel lehet alkalmazni. A Japán manikűr a kezelés során visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A speciális, még ma is titkos összetevői méhviaszt is tartalmaznak, valamint olyan apró koptató részecskéket, amik a megtisztított körömfelületet alaposan elsimítják, minden egyenetlenséget eltüntetnek. Ezáltal a körmök ellenállnak a mechanikai érintkezésből adódó kopásnak, a fényük 6-12 napig megmarad. A kezelést érdemes a körmök állapotától függetlenül 2 hetente megismételni, a tartós eredmény érdekében. Ennek hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok pedig mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A Japán manikűr különösen hatékony erősítő hatással bír vékony, töredezett körömlemez esetén, tartós műköröm viselése után vagy extrém igénybevétel esetén.

Login Form

Hirdetés

Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörmös játékok - Nyerj!
Körömdíszítés - honlap
Műköröm CN - körömdivat
Műköröm 24 - Neked
Műköröm készítés - tananyag

Műkörmös városok

Decsi műkörmösök
Komlói műkörmösök
Szegedi műkörmösök
Pécsi műkörmösök
Pázmándi műkörmösök
Nail Art körömdíszítés, Porelszívók, Decor Collection körömlakk, Xtreme Tip-ek, Pigmentek, Üveghatású zselék, Táskák, Sparkling színek, Laser BRILL 2011 Divat Színek, Aprószálas zselék, Plakátok, IBD Gelac, Manicure Tip-ek, Körömlakkok, Cover (fedő) porok, Gena pedikűr termékek, Pasztel színek, Törtkagyló, Akril festékek, Fagy-metál zselék,