A használat módja:

A PROFI KÉSZLETTEL végrehajtott teljes kezelést havi két-három alkalommal javasoljuk. (A készlet kb. 200 teljes ápolásra elegendő). A félszáraz krém (zöld tégely) a hatóanyag körömbe jutását, a por (rózsaszín tégely) pedig a hatóanyag körömbe zárását, a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni. Javasolható a kezelések között heti két-három alkalommal a porral (rózsaszín) történő ápolás megismétlése. Erre a célra áll rendelkezésre a KÉSZLET OTTHONI ÁPOLÁSHOZ kis csomag.


A teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:

  • Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.
  • A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körmön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd. A polírozót két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza) mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön. (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)
  • A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín tömbpolírozóval.
  • Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).
  • Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.

Japán Manikűr profi készlet megvásárlása

Login Form

Hirdetés

Műköröm CN - körömdivat
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Nails - körmök a CN-től
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Gél lakk minták - BB képek
UV lámpa- műkörmös

Műkörmös városok

Borgátai műkörmösök
Délegyházai műkörmösök
Érdi műkörmösök
Leányvári műkörmösök
Hajdúszováti műkörmösök
SPA kéz- és lábápolók, Sparitual lakkok, körömápolók, THERMO - porcelán, Sparkling színek, Metál színek, Nyolcszög, teli Dazzling, Fedő zselé, P.Shine Japán manikűr, Nail Art Drawer, Hókristály kollekció, Diamond Collection körömlakk, Csillámpor, Virág Dazzling, IBD alapanyagok, Elektromos gépek, Higany színek, Giga pigment Fine Powder, Átlátszó építő zselék, Műkörmös asztal - bútorok, Luxus kagylólapok,